Din lokale blikkenslager og vvs-installatør

Varmepumper

Varmepumper er energibesparende og gode ved miljøet. Hvilken varmpumpe der passer bedst til dit hus, vil bl.a. afhænge af hvor gammelt dit hus er, hvordan det opvarmes og hvor meget du synes det må koste dig.

 

En varmepumpe bruger luften eller jorden udefra til at opvarme dit hus, den består af en udedel og en indedel. Selv i koldt vejr, er der energi nok i luften eller jorden til at udedelen kan flytte den ind i huset.

 

En luft til vand varmepumpe opvarmer vandet i dit centralvarmeanlæg og bruges derfor ofte til at erstatte eks. gaskedler eller andre varmekilder. Det kan også være du skal overveje jordvarme.

 

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har spørgsmål til den optimale løsning for dig eller hvis du allerede har besluttet dig for en løsning.

 

Som noget nyt kræver det VE-godkendelse for at få lov til at sætte varmepumper op. Det har vi naturligvis styr på, så du kan trygt lade os hjælpe dig.

 

Du kan få mere information om varmepumper her

TR VVS-Teknik A/S

Kastholmvej 3C, Osted  |  4320 Lejre

 

Telefon 46 49 60 01

Email tr@trvvsteknik.dk

Tilskudsordning

Husk at du kan benytte dig af tilskudsordninger når du laver energiforbedringer på dit hus, du kan læse mere om det her:

https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

 

Håndværkerfradrag

Du kan trække din udgift til arbejdslønnen på udvalgte ydelser (eksempelvis installation eller skift af varmeanlæg i din eksisterende bolig) fra i skat – det gælder pr. person (over 18 år) i din husstand, læs mere her:

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759